Internet marketing blog

Internet Marketing Online is een gerenommeerde internet marketing blog in Nederland. We berichten over het laatste nieuws op het gebied van internetmarketing en subdisciplines zoals PPC, SEO en affiliate marketing. Omdat onze specialisten praktijkervaring hebben met al deze onderwerpen, weet je zeker dat je wordt voorzien van de beste informatie.

Wat ons betreft is dat ook een voorwaarde om een internet marketing blog te beginnen. Er zijn tegenwoordig talloze online blogs te vinden binnen dit vakgebied, terwijl de schrijvers over weinig ervaring in het vakgebied beschikken. Dat is zonde, want pas na een aantal jaar werkervaring ben je een écht goede marketeer of consultant.

internet marketing blog

Internet marketing blog over SEO, SEA, PPC, B2B en B2C

Daar waar menig internet marketing blog zich richt op een specifieke discipline zoals zoekmachine optimalisatie of adverteren, bespreken wij al deze verschillende methoden. In onze visie is dat ook nodig om tot de beste resultaten te komen, want een succesvolle online strategie is vaak het resultaat van een combinatie van verschillende media en middelen.

Of je nu geïnteresseerd bent in SEO, SEA of PPC; op onze website vind je altijd de informatie waar je naar zoekt. Wij besteden zowel aandacht aan B2B als B2C marketingmethoden, want beide varianten vereisen een compleet andere benadering. In uiteenlopende blogs lees je het laatste nieuws over al deze onderwerpen, zodat je nieuwe inzichten direct kunt implementeren in je eigen strategieën.

Beste online marketing blogs in Nederland

Naast deze blog, zijn er in ons land uiteraard nog vele andere blogs actief binnen dit thema. De beste internet marketing blogs van Nederland zijn waarschijnlijk Emerce en Frankwatching. Emerce is gespecialiseerd in actuele nieuwsberichten, terwijl Frankwatching de materie verder uitdiept in de vorm van trainingen, webinars en tips.

De informatie op deze websites is echter bijzonder versplinterd, waardoor het zeker voor de beginnende marketeer soms moeilijk is door de bomen het bos te zien. Internet Marketing Online onderscheidt zich van deze sites door een zeer gestructureerd informatieaanbod, dat specifiek is gericht op de ambitieuze marketeer die online geld wil verdienen.

Zelf een internet marketing blog beginnen

Heb jij al jarenlang een passie voor alles wat met online marketing te maken heeft en weet je inmiddels uit de praktijk wat wel en niet werkt? Dan kun je natuurlijk ook overwegen zelf een blog te beginnen. Het voordeel is dat je zelf kunt bepalen welke content je hierop plaatst, waardoor je een site kunt samenstellen die jij als beginnende marketeer zelf had willen tegenkomen.

Zelf een internet marketing blog beginnen is echter niet eenvoudig. Er is de nodige concurrentie van websites zoals deze en het is daarom lastig nieuwe doelgroepen aan te boren. Als dat eenmaal lukt, is de potentie echter groot. Er zijn talloze verdienmodellen waarmee je online geld kunt verdienen, waaronder het uitbrengen van eBooks, webinars, trainingen en nog veel meer.

Comments are closed